Bey Gali FA 16/03
Född: 2002-03-01 E. Fs Bengali U. Aja Bey Khateyna
Mankhöjd: 155cm
Uppfödare: Pamela och Daniel Moell

BEY GALI är en moderlivsimport och uppfödd av Liljebackens araber. Han är avelsvärderad med 41 poäng 2005.
Han har en imponerande stam med FS Bengali som far. Som bl.a blivit Scottsdale Champion Hingst 2002 och US National Champion Hingst 2003. Farfar till BEY GALI är Kubinec och farmor är Om El Sanadiva som båda har blivit World Champions.
På BEY GALIS mors sida är det lika imponerande meriter. Stamstoet TW Forteyna är känd som Usas mest Championproducerande sto genom tiderna. Hon har Bl.a lämnat BEY GALIS mormorsmor Bey Teyna och hennes helsyster Shateyna har båda blivit Kanadensiska och US National Champions.
Mormor till BEY GALI är Bey Santeyna hon är efter Simeon Sanegor, han har blivit Australien Champion Hingst och är exporterad till USA där han har blivit National Top Ten. Mormor Bey Santeyna har lämnat hingstarna Aja Sangali och Aja Sanagor. Aja Sangali blev Trippel Crown vinnare 2000 och är exporterad till kronprinsen av Saudie Arabien. Aja Sanagor har bl.a blivit Supreme National Brittish Champion Stallion 2005 och såld till Kuwait 2006. Båda hingstarna har FS Bengali som far. Således samma linjer som
BEY GALI på både mors och fars sida och är i och med det 3/4 bröder med BEY GALI.
Morfar till BEY GALI är Ali Khalil som har lämnat flera championavkommor i England. Morfars far är Camargue som blivit World Champion.

Svenska
Engelska